загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Освіта без дискримінації в Україні та країнах ОБСЄ: круглий стіл у Києві

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

28-29 жовтня в Києві відбуватиметься круглий стіл “Освіта без дискримінації: виконання пріоритету головування України в ОБСЄ”. Захід проводить Центр Громадянських Свобод, Нідерландський Гельсінський Комітет і Коаліція з протидії дискримінації в Україні за сприяння Уповноваженого Верховної Ради з прав людини та програми “Верховенство права” Міжнародного фонду “Відродження”.

Учасники круглого столу обговорять основні завдання освіти без дискримінації, зумовлені новими викликами щодо дотримання принципу рівності в регіоні ОБСЄ. Українські та міжнародні експерти поділяться успішними практиками роботи з різними соціальними групами, зокрема людьми з інвалідністю, національними меншинами, ЛГБТ-спільнотою, жінками, людьми похилого віку та іншими. Буде розглянуто приклади ефективних просвітницьких кампаній у різних країнах, спрямованих на подолання стереотипів у суспільстві.

Щоб узяти участь у заході, слід заповнити онлайн-форму та пройти відбір. Заявки приймають до 18:00 26 жовтня.

Участь у заході є безкоштовною. Учасників забезпечують роздатковими матеріалами. Учасникам з інших міст компенсують транспортні витрати та забезпечують проживання.

Контакти:

Центр Громадянських Свобод

Володимир Сенько

063 737 16 11

ccl.org.ua@gmail.com

Мета програми “Верховенство права” – підтримати ініціативи громадянського суспільства, спрямовані на захист прав людини й основоположних свобод, сприяти підвищенню правової свідомості та громадської активності на центральному та місцевому рівнях.

До списку новин