загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

ВР передумала розглядати законопроекти про пенсійний вік жінок, вивчивши лише 2 із 5 внесених документів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Верховна Рада припинила розгляд законопроектів, що пропонують встановити пенсійний вік для жінок 55 років.

"Шановні колеги! Зараз до мене підійшли ваші колеги, що вимагають припинити розгляд цих законопроектів", - сказав перший заступник голови Верховної Ради Ігор Калєтнік на засіданні парламенту в п'ятницю.

Він поставив запитання залу про те, чи згодні парламентарії припинити розгляд цих законопроектів без ухвалення за ними рішення. Депутати погодилися, після чого І.Калєтнік оголосив перехід до пункту порядку денного "Різне", за якого депутати від усіх фракцій мають можливість виступити .

Як повідомлялося, до порядку денного засідань парламенту в п'ятницю було внесено 5 законопроектів, що стосуються внесення змін до пенсійного законодавства.

Водночас депутати встигли розглянути лише два законопроекти - законопроект депутата фракції Партії регіонів Володимира Зубика . Автор законопроекту, зокрема, запропонував встановити, що з 1 липня 2013 року вводиться збір на обов'язкове державне пенсійне страхування з операції купівлі безготівкової іноземної валюти за ставкою 1%. Також парламентарій запропонував встановити призначення пенсій жінкам з 55 років.

Депутати також розглянули проект закону, внесений групою народних депутатів - членів фракції "Батьківщина" - Людмилою Денісовою, Андрієм Сенченком, Іриною Купрейчик. У цьому законі також було запропоновано надати права жінкам виходити на пенсію в 55 років.

Також автори законопроекту запропонували зняти обмеження права пенсіонерів на облік у розрахунку пенсії зарплати за будь-які 60 календарних місяців страхового стажу поспіль.

Автори законопроекту також пропонували запровадити осучаснення пенсій після двох років із дня призначення такої пенсії з урахуванням показника середньої зарплати за три календарні роки.

До списку новин