загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Відкриття виставки живопису Наталії Шинкаренко

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

1 листопада о 18-00 відбудеться відкриття виставки живопису Наталії Шинкаренко

«Весна, літо, осінь, зима…і знову весна» в будинку Центру Української Культури та Мистецтва

Художниця хоче поділитись своїми емоціями, які вкладає у живописні полотна. На цій виставці буде представлено 25 робіт, створенихв техніці олійного живопису на полотні, написаних протягом останніх трьох років.. За останні 8 років Наталія багато подорожувала. Відвідала більше 15 країн світу…І де б не довелось побувати – в Словаччині чи Індії, на схилах Альп чи в горах Вірменії - всюди головним, на що звертала увагу, було небо, гори, річка, озеро, море або руїни. Тобто все, з чого складається природа.

Завжди - взимку чи влітку, весною чи восени, художниця знаходила щось цікаве та незвичайне. На вічній і неповторній Ганзі за тисячі кілометрів або поруч з моїм будинком на сусідньому ставку бачить щось тремтливе і тепле,  для душі та ока. Звичайно, що в кожній такій ситуації мати з собою альбом та олівець неможливо, але Наталія знаходить  спосіб вловити кадр, що припав до душі, щоб передати його на полотні.

«Найсильнішим враженням за останні роки, завдяки якому я почала займатись живописом, було відвідання Норвегії в 2008 році. Країна, що надихнула мене, завдяки своїй зеленій землі з незвичайними фіордами та водоспадами. Червоними віконними ставнями та дахами, вкритими травою, льодовиками з відблисками всіх кольорів, неймовірним спокоєм та тишею», - зауважує Наталія Шинкаренко

Вхід вільний! Ласкаво просимо!

Адреса Центру Української Культури та Мистецтва:

Україна, м. Київ, вул. Хорива, 19-В, ст. м. Контрактова площа, (вихід з метро в бік Верхнього і Нижнього Валів)

Час роботи виставкового центру:

Пн.-Пт. – 10:00 – 19:00   Сб. – 10:00 – 18:00     Нд. - вихідний

З питань акредитації на відкриття виставки, стосовно отримання фотографій, відео-матеріалів, організації ексклюзивних інтерв’ю, сюжетів, цікавих та корисних матеріалів -  звертайтеся до Ольги Музиченко за тел.:

097-98-22-783 або по е-mail: olga.muzi4enko@yandex.ru

До списку новин