загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

На Смілянщині пенсіонер створив міні-зоопарк у власному садку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Міні-зоопарк на власному подвір’ї створив пенсіонер з села Костянтинівка Смілянського району, йдеться в сюжеті телеканалу “Інтер”.

Ще юним Володимир Саража мріяв про колекцію екзотичних птахів. Коли вийшов на заслужений відпочинок, його мрія збулася. Нині у нього живе понад 100 рідкісних пернатих. Утім, лише птахами експозиція не обмежується. Нещодавно односельці подарували чоловікові двох косуль, зайця та білочок.

Вольєри чоловік робив власноруч, мешканців зоопарку поповнював за власні заощадження. Але купувати тварин справа не дешева. Допомагають люди.

Основа звіринця – це екзотичні та рідкісні птахи. Фазани, горлиці, орли і куріпки – тут їх більше сотні. З пернатими Володимир їздить на конкурси та виставки. Каже, через своє захоплення вже став справжнім орнітологом.

Вхід до міні-зоопарку Володимира Саражі безкоштовний. Місцеві школярі ходять мало не щодня. Тваринок можна погладити і навіть погодувати, але під пильним наглядом господаря.

Нині пенсіонер мріє розширити експозицію хижих птахів. Але для них на вже й без того затісному подвір’ї навряд чи вистачить місця.

Варвара Горова

До списку новин