загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Міліція відкриває в школах гуртки неотимурівців — «дослідників МВС»

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Міністерство внутрішніх справ України (МВС) започаткувало в школах Івано-Франківська гуртки «дослідників МВС», де діти вивчатимуть основи скаутингу і правоохоронної діяльності.

Залучені в гурток школярі надаватимуть допомогу пенсіонерам, навчатимуть менших школярів, а також прибиратимуть території шкіл, парків тощо, передає прес-служба МВС.

У гуртках хочуть поєднувати пластовий підхід, за якого підлітки отримують винагороду за опанування певних навичок, та навчати методам правоохоронної роботи підрозділів кримінальної міліції у справах дітей МВС України.

Гуртки дослідників будуть створені на базі шкіл і працюватимуть протягом навчального року. Гурток будуть вести співробітники кримінальної міліції у справах дітей, вихованці «Пласту» та представники дитячої громадської організації «Юні міліціонери Прикарпаття».

Шкільні гуртки «дослідників МВС» є пілотним проектом у рамках програми «Реформування системи кримінальної юстиції щодо неповнолітніх в Україні», яка фінансується Міністерством закордонних справ, торгівлі і розвитку Канади.

До списку новин