загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

6 листопада відзначення 70-ої річниці визволення Києва від фашистських загарбників

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Міська влада запрошує всіх киян та гостей міста разом у цей день вшанувати світлу пам’ять

6 листопада Київ відзначає 70-річчя визволення від фашистських загарбників. Міська влада запрошує всіх киян та гостей міста разом у цей день вшанувати світлу пам’ять визволителів, яких вже немає серед живих, та висловити вдячність тим героям, які сьогодні з нами.

   Цього дня заплановано чимало різноманітних заходів, приурочених до річниці знаменної дати, орієнтованих як на ветеранів, так і на молодь. Урочистості розпочнуться о 8:40 із церемонії запалення Вічного вогню біля Національного музею історії Великої Вітчизняної війни та покладання Гірлянди воїнської слави.

   О 10:00 Президент України Віктор Янукович разом з головою КМДА Олександром Поповим та ветеранами покладуть квіти до могили Невідомого солдата у парку Слави. О 10:30 відбудеться масштабне покладання квітів до могили Невідомого солдата – вшанувати героїв прийдуть тисячі киян: працівники підприємств, трудові колективи різних організацій, громадськість. Біля станції метро «Арсенальна» охочі зможуть безкоштовно отримати символіку свята. Об 11:00 на Майдані Незалежності розпочнеться урочистий ритуал підняття Штандарту під постріли гармати. Після церемонії Хрещатиком (від Бессарабської до Європейської площі) пройдуть військово-історична хода та марш-парад військових оркестрів за участю почесної варти внутрішніх військ МВС України у супроводженні оркестру ВВ МВС України та парад духових оркестрів. Також ветеранів запросили на святковий концерт, який відбудеться у Національному палаці мистецтв «Україна». Для визволителівспіватимуть найпопулярніші зірки української естради: Тіна Кароль, Таїсія Повалій, Руслана, Олександр Пономарьов. О 12 годині 05 хвилин у Києві буде оголошена загальноміська «хвилина мовчання». У цей час зупиниться усе місто, аби вшанувати пам’ять тих визволителів, кого забрала війна, хто пішов від нас у тяжкі повоєнні часи.

Рух громадського транспорту буде призупинено на хвилину, а у храмах столиці задзвонять дзвони. Міська влада просить усіх небайдужих також долучитися до акції і зупинитися на 1 хвилину, подякувавши таким чином героям, які подарували нам мирне небо над головою. О 16:30 біля Національного музею історії Великої Вітчизняної війни стартує Молодіжний флешмоб пам’яті «Дякуємо за Київ».

   У парку Слави о 18:00 розпочнеться меморіальна акція «Вшануй пам’ять визволителів». Кияни та гості столиці отримають лампадки зі свічками та встановлять їх біля могили Невідомого солдата. Лампадки всім охочим видаватимуть до 22:00.

На Майдані Незалежності о 19:30 розпочнеться святковий концерт за участю гуртів «Скай», «Друга ріка», Арсена Мірзояна. Святковий феєрверк пролунає о 21:50. Нагадаємо, що на виконання доручень Президента України щодо посилення соціального захисту ветеранів, кожен столичний ветеран отримає матеріальну допомогу. Також визволителям вручатимуть пам’ятні знаки «70 років звільнення Києва».

До списку новин