загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Відбудеться вистава на честь українського художника Енді Воргола у столиці

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Два мільйони доларів. П’ять  мільйонів доларів. Десять мільйонів доларів. Продано! Саме стільки сьогодні коштують картини Енді Воргола. Що там картини – його речі, речі його близьких або просто знайомих  стало предметом культу.

Він – незвичайна людина в мистецтві. Те, що робив він, безуспішно намагаються копіювати тисячі. А адже він, лише, намалював банку томатного супу і придумав вечірку з срібними хмарами. Він – Енді Уорхол, Андрій Вархола і він – українець.

“Як би я вам описала Енді Воргола?  Він геній. У ньому є все – хороше, погане, цілеспрямованість,  переживання, шокування, – що вам ще про нього розповісти? Спостерігати за ним, це як спостерігати за  життям”, а це слова мами Енді, Юлії Вархоли, з сім’ї карпатських русів,  які в 1921 році емігрували з українського села “Микова” в Піттсбург.

“Це вистава про те, що найсильніші речі в нашому житті – до болю банальні – життя, смерть, слава, гроші, любов”, – розповідає режисер вистави “Україно!” – німецький режисер Андрій Крітенко. Тут буде все, і культура Поп- арту, і смерть, і любов, і зустріч після тривалої розлуки, і, традиційно  для театру “КРОТ”, сюрприз від Леся Подерв’янського .

У головних ролях актори театру – Євген Капорін, Микола Вересень, Олег Примогенов, Alloise, Олена Рєпіна, Олена Хижна, Єгор Пчелкин, Сергій Солопай та інші. За мотивами творчості та творів Енді Воргола, Олексія Шипенко, Вільяма Шекспіра, Леся Подерв’янського та Андрія Крітенко.

До списку новин