загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Лише 5% роботодавців оздоровлюють працівників в Україні

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Практично половина українських працівників скаржаться на біль у попереку та спині. З таким неприємним недугам найкраще боротися процедурами в басейні.

Однак лише п'ять відсотків офісних працівників мають абонементи у басейн, які оплачує фірма. Про це стало відомо завдяки опитуванню, яке провів Дослідницький центр Міжнародного кадрового порталу. У європейських державах IT-компанії іноді навіть розміщують басейн у себе в офісі.

Тривале сидіння за комп'ютером погано впливає на поставу і викликає захворювання суглобів. Саме плавання ефективно допоможе боротися з цими недугами. Заняття в басейні сприяють підвищенню загального тонусу організму, і це зменшує можливість виникнення захворювань серцево-судинних захворювань.

Однак результати опитування показали , що тільки 5% офісних працівників відвідують басейн кілька разів протягом тижня. 8% опитаних бувають там кілька разів на місяць, 14% - тільки кілька разів протягом року. Інші співробітники офісів ніколи не ходять в басейн. А про аквааеробіку навіть не йдеться.

Найчастіше басейн відвідують головні менеджери. Так відбувається через те, що українські керівники є трудоголіками, тому спорт їм необхідний для того, щоб хоч якось підтримувати своє здоров'я.

На ринку праці України складно знайти фірму, яка надає безкоштовний абонемент відвідування басейну або хоча б частково оплачує його відвідини. А басейн, який належить компанії - це фантастика для українського працівника. Відома IT-компанія у Великобританії «Peer 1 Hosting» перетворила свій робочий простір в аквапарк, але українські IT-компаній, хоч як не схиляли свій персонал до занять спортом, не можуть собі дозволити таку розкіш як компанія-аквапарк.

До списку новин