загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Хочете бути щасливою людиною? Так будьте нею!

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В усі часи люди намагалися дати визначення поняттю " щастя ". Але це не так просто, як здається, тому що в кожної людини щастя - своє. Воно залежить і від віку, і від рівня свідомості, і від епохи, в якій він живе. Але все-таки в тлумачному словнику можна прочитати, що "щастя - це стан повного задоволення життям, відчуття глибокого задоволення і безмежної радості ..." А від чого ця радість і задоволення з'являються, це вже зовсім інша справа.

Учені відразу 15 країн вирішили провести соціологічне дослідження щодо кількості щасливих і нещасливих людей на Землі. І виявилося, що співвідношення нещасливих і повністю щасливих відповідає пропорціям знаменитого "золотого перетину", "божественної пропорції", "мірила гармонії".Золота пропорція дорівнює числовому значенню 1.6180339887 і виражається співвідносності складових частин і гармонійністю багатьох природних об'єктів.

Тому дослідники людського щастя прийшли до висновку, що співвідношення між нещасливими і щасливими людьми величина не випадкова, а підпорядковується загальній структурі закономірностей, властивої всім природним об'єктам.

Але статистика статистикою, а все в наших руках. І якщо ви хочете бути щасливою людиною (а хто ж не хоче?), Так будьте їм. А для цього потрібно зовсім небагато.

Вести активний спосіб життя - посильний фізична праця і заняття спортом. Ученим поки що не зовсім зрозуміло, чому будь-яка фізична активність приносить здоровій людині справжнє задоволення. Це прекрасне почуття академік Павлов називав "м'язової радістю". Існує думка, що під час посильних фізичних навантажень (будь-який вид спорту, танці або фізична робота) мозок виробляє своєрідний наркотик, який і призводить до ейфорії.

Отримувати задоволення від своєї роботи і професії . Не бійтеся зануритися з головою у свою улюблену справу. І якщо вам дуже подобається ваша професія, працюйте якомога більше (але в розумних межах, трудоголізм - хвороба). Якщо ж ні - змініть її. Це принесе користь всім - і вам особисто, і суспільству. Не можна перетворювати трудовий процес на тортури, адже на роботі ми проводимо значну частину свого життя.

Любити близьких своїх . Почніть проводити з рідними якомога більше часу і будете частіше відчувати себе щасливою людиною.

Допомагати людям . Допомагаючи іншим, ви одночасно знімаєте з себе психічні і фізичні стреси. Внаслідок цього підвищується задоволеність своїм життям. Щастя, дароване іншим людям, робить нас щасливішими, ніж щастя, нами отримується.

Намагатися бути щасливим . Постежте за собою, з'ясуйте, що вас найбільше тішить, що сприяє поліпшенню вашого настрою. Визначивши, завжди прагнете до цього.

Ніколи не впадати у відчай , навіть якщо часом почуваєте себе глибоко нещасним. І якщо сьогодні ви щасливі, то неминуче незабаром прийде поганий настрій - такий закон психологічного маятника. Причому ті, у кого біомаятнік особливо сильно відхиляється у бік зі знаком "плюс", повинні змиритися, що істотним буде і "негативне" відхилення. Шлях до щастя лежить через постійне подолання перешкод - таке життя.

Внести в життя елемент новизни . Прихильність до одного місця роботи, стійкі звички, одне коло спілкування і проведення відпустки кожен раз на одному і тому ж місці - все це звичайно добре, але людині, як повітря, потрібна новизна, а ще краще можливість здійснювати спонтанні вчинки. Почніть з найпростішого, наприклад, спробуйте іноді їздити на роботу іншим видом транспорту або незвичним маршрутом, або візьміть відпустку в зимову пору року, або ...

Тому переводимо погляд на ... Все в наших руках. І навіть щастя!

Автор: Андрій Макаров

До списку новин