загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Підопічні Івано-Франківського геріатричного пансіонату представили широкому загалу свої творчі роботи

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Важкий недуг і старість – не завада таланту. В цьому переконує виставка творчих робіт підопічних Івано-Франківського геріатричного пансіонату, яка урочисто відкрилася вчора у фойє вказаного закладу.

Проведення виставки присвячено Міжнародному дню інвалідів, що його весь світ відзначає 3 грудня. Серед представлених широкому загалу експонатів – понад 40 самобутніх творчих робіт – картин, виробів ужиткового мистецтва тощо. Все це – аматорські роботи ручної роботи, втім, рівень їх виконання нічим не поступається рівню творів професійних митців, передає БРІЗ.

Свої твори на виставку подали понад два десятки авторів, а це: як молоді інваліди І та ІІ груп, так і люди похилого віку, які перебувають під опікою закладу.

«Третього грудня, - прокоментувала подію директор Івано-Франківського геріатричного пансіонату Лоріна Дерев’янко, - у світі відзначається Міжнародний день інвалідів. Вже стало доброю традицією організовувати з цієї нагоди виставки, подібні до тієї, що ми проводимо сьогодні. В нашому закладі така виставка проводиться вже втретє. Як бачите, наші підопічні дуже талановиті. Кращі з представлених робіт будуть відібрані на обласну виставку, де будуть представлені твори підопічних усіх соціальних закладів Прикарпаття».

Зі слів пані Лоріни, на сьогоднішній день у очолюваному нею пансіонаті проживають 86 інвалідів, в тому числі 36 – першої та 50 – другої груп. Серед цих людей 35 – це люди, які ще не досягли пенсійного віку.

До списку новин