загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рівненський пенсіонер допоміг затримати злочинця

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Рівнянин Юрій Петров допоміг міліціонерам затримати телефонного шахрая, який вимагав 3000 доларів США у його дружини, аби залагодити ДТП, винуватцем якого є нібито її брат. Невідомого правоохоронці затримали, а небайдужого рівнянина генерал міліції 12 листопада нагородив.

Юрій Петров раніше працював у міліції в патрульно-постовій службі. Нині на пенсії. П’ятого листопада о 15.30 його дружині на домашній телефон зателефонував невідомий та повідомив, що її брат на Тернопільщині потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. А ще незнайомець додав, що за вирішення даного питання потерпілим потрібно заплатити 3000 доларів США. Дружина зателефонувала чоловікові. Юрій Юрійович не розгубився і швиденько набрав 102. Працівники міліції зреагували миттєво – шахрая затримали при отриманні грошей.

Під час проведення слідчо-оперативних дій співробітники міліції з’ясували, що затриманий громадянин раніше судимий, проживає у Ковелі Волинської області та причетний до аналогічних шахрайських дій, скоєних безпосередньо у Рівному. Зокрема, чолов’яга цьогоріч, увійшовши в довіру до 70-річної рівнянки, виманив у старенької 3000 гривень.

Як повідомила начальник СЗГ УМВС України в Рівненській області Тамара Лисенко, 12 листопада в залі колегії УМВС начальник Управління генерал-майор міліції Василь Лазутко подякував Юрію Петрову за високу громадянську свідомість, надання дієвої допомоги органам внутрішніх справ рівненської міліції у боротьбі зі злочинністю та вручив йому цінний подарунок – годинник.

– Уже більше двох років ми заохочуємо небайдужих громадян, які допомагають міліції, і робимо це по всій області, – каже очільник міліції Рівненщини Василь Лазутко. – Для цього навіть створили блок соціальної реклами. У засобах масової інформації розповідаємо про цих людей, звертаємось до громадян, аби були більш обережними і не піддавались на різні хитрощі шахраїв та відразу телефонували нам. І знаєте, цей механізм працює – люди телефонують, і нам тепер більше дякують. Я чую щирі слова від людей на прийомі громадян, які проводжу щопонеділка, та на зустрічах з громадами в районах.

Тамара Попова

До списку новин