загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Щонеділі у Могилів-Подільському нужденних годують гарячими обідами

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

«Щоб допомогти нужденним, не обов'язково бути сильним і багатим, потрібно  бути добрим!» Під таким гаслом у південних районах Вінницької області розпочався довгостроковий благодійний проект “Нагодуй голодного”. Ініціатором виступив Благодійний фонд «Батьківська земля», почесним президентом якого є народний депутат України Оксана Калетник. До проекту долучилися Могилів-Подільська Єпархія УПЦ та громадська організація «Молодіжна організація «Подільські скаути».

 

Ініціатори та партнери проекту долучилися кожний своїми ресурсами. Церковна громада на честь Георгія Побідоносця в Могилів-Подільському надала приміщення для приготування та збереження продуктів харчування, а також забезпечила волонтерами - віруючими людьми, які безкоштовно готують та роздають обіди.

Є багато людей, які не в змозі навіть прийти на обід, або взяти його із собою, тому громадська організація «Молодіжна організація «Подільські скаути» підтримує проекти волонтерським ресурсом: підлітки відносять обіди по домівкам, переважно до літніх людей та інвалідів. Також скаути  ініціювали збір коштів по місту, встановивши скриньки для збору пожертв. Кошти підуть на закупівлю продуктів для обідів. Команда Благодійного фонду «Батьківська земля» кожної неділі відвідує більше десяти домівок родин, які стали підопічними, привозячи обіди.

До списку новин