загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Жителі Рівненщини отримуватимуть юридичні послуги в режимі онлайн

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Безкоштовні правові послуги для жителів віддалених районів стануть доступнішими. Їх консультуватимуть за допомогою новітніх інформаційних технологій. Так, фахові юристи даватимуть поради краянам, використовуючи відеозв’язок.

Ці новаторства почала впроваджувати на Рівненщині благодійна організація "Всеукраїнська коаліція з надання правової допомоги". Річ у тім, що регіон є одним із восьми, де стартував всеукраїнський проект. Він передбачає створення в обласних центрах дистанційних консультаційних пунктів, які діятимуть на базі представництв благодійної організації.

Як повідомляє прес-служба Рівненської ОДА, жителі районів зможуть отримати безкоштовну юридичну допомогу, скориставшись комп’ютерами, підключеними до Інтернету, в місцевих бібліотеках. Саме книгозбірні, які мають необхідне обладнання для відозв’язку, будуть точками доступу до консультаційних пунктів. Разом із тим, до такої інтерактивної комунікації хочуть залучити і фахівців управлінь юстиції, праці й соціального захисту населення, держземагенства, пенсійного фонду. Адже більшість звернень стосується саме їх компетенції.

Така правозахисна ініціатива має на меті забезпечити передумови для реалізації в регіоні Закону України "Про безоплатну правову допомогу", пояснив Олексій Горецький, голова правління Рівненської обласної громадської організації "Комітет виборців України", яка є координатором проекту в регіоні.

Ольга Піхун

До списку новин