загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Свято ветеранів МВС

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Шостий рік поспіль 10 листопада Україна святкує День ветеранів органів внутрішніх справ. З нагоди свята у Головному управлінні Міністерства внутрішніх справ України в Запорізькій області відбулись урочистості.

Василь Василенко, тимчасово виконуючий обов'язки начальника ГУ МВС України в Запорізькій області, зазначив, що сотні запорізьких ветеранів щодня підтверджують тезу про те, що “колишніх” міліціонерів не буває, та подякував ветеранам за неоціненну допомогу, яку вони, незважаючи на вік, надають практичним підрозділам МВС.

Як повідомила голова обласної Асоціації ветеранів МВС України Наталя Граматунова, до складу Запорізького відділення входить 34 первинні ветеранські організації  органів внутрішніх справ, що об’єднують більше трьох з половиною тисяч членів. Основним напрямком роботи ветеранських організацій є соціальний захист пільгової категорії пенсіонерів та ветеранів, а також патріотичне виховання молодих працівників міліції та їх професійне становлення.

З 2009 року відбуваються огляди-конкурси роботи первинних ветеранських організацій органів внутрішніх справ області, за підсумками яких підводяться результати. Цього року за активну участь у патріотичному вихованні, за активну участь у наставницькій роботі з молоддю органів внутрішніх справ та пропагандистську діяльність було заохочено більш ніж 150 пенсіонерів та ветеранів органів внутрішніх справ. Почесними грамотами було відзначено також найкращі ветеранські організації міста і області.

Урочистості, що проходили у низових ветеранських осередках та на рівні області, завершилися святковим концертом, у якому взяв участь відомий не лише в Україні, а й за її межами аматорський колектив запорізької міліції “Пернач” та дитяча танцювальна студія “02”.

Ветеранів органів внутрішніх справ визначає активна життєва позиція. Вони пропагують дотримання законності і правопорядку, проводять профілактичну роботу з неповнолітніми, на громадських засадах співпрацюють з молодими співробітниками міліції, передаючи свої знання і досвід.

Завдяки цьому суто професійне свято ми сприймаємо як всеукраїнське свято і слушну нагоду висловити щиру вдячність ветеранам за їх працю та життєву наснагу, що дозволяє їм навіть у похилому віці нести службу на користь державі.

Валентина Зотова

До списку новин