загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

П'ять країн Європи відмовилися брати участь в "Євробаченні"

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Євробаченні-2014 не братимуть участь Чехія, Словаччина, Хорватія, Люксембург і Андорра. Представники держав мотивували свою відмову економічними труднощами і низьким глядацьким інтересом до конкурсу.

 

 «Представники низки країн оголосили, що не братимуть участі у пісенному конкурсі «Євробачення-2014», що має пройти у Данії. Це Хорватія, Чехія, Словаччина, Люксембург та Андорра», – повідомляє «Телекритика». У Хорватії представники національної телерадіокомпанії HRT, яка повинна проводити відбір учасників на Євробачення, пояснили відмову від участі в європейському музичному конкурсі фінансовими труднощами. Люксембург і Андорра також мотивували відмову від участі економічними причинами. Крім того, громадяни цих держав не проявляють інтересу до конкурсу. Державний телеканал Чехії повідомив, що, швидше за все, чеська держава не стане брати участь у Євробаченні-2014 через низький інтерес до конкурсу. У державній телерадіокомпанії Словаччини послалися на нестачу коштів. «Євробачення за межами наших можливостей», – повідомили в RTVS. У свою чергу Україна знаходиться серед 13 держав, які все ще не підтвердили своєї участі в Євробаченні. Нещодівно стало відомо, що пісенний конкурс Євробачення в 2014 році пройде в столиці Данії – Копенгагені. Вибір був схвалений Європейським мовним союзом (EBU) і референтною групою, керівним органом конкурсу від імені громадських мовників, які беруть в ньому участь.

До списку новин