загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Буковинські пенсіонери зможуть дізнаватись про свої пенсії за допомогою SMS

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Органи Пенсійного фонду України в Чернівецькій області продовжують модернізувати свою роботу, активно використовуючи ресурси сучасних засобів зв’язку. Так, з 1 листопада цього року управління Пенсійного фонду в Новоселицькому районі запровадило розсилку SMS-повідомлень пенсіонерам з актуальних питань пенсійного забезпечення. Мова йде про призначення пенсії та про можливість отримати пенсійне посвідчення, зокрема про результати новопризначеної пенсії або проведеного перерахунку. Тож відтепер за допомогою мобільних телефонів пенсіонери району зможуть дізнатися про це більш оперативно.

Повідомлення надсилаються на контактні номери мобільних телефонів, які зазначаються пенсіонерами при заповненні заяви про призначення пенсії. Зі свого боку органи Пенсійного фонду гарантують збереження конфіденційності особистих даних пенсіонера.

До списку новин