загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Нове театральне меню приготували черкаські актори

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Нові вистави скоро покажуть актори Черкаського драмтеатру. І це попри те, що заклад нині реконструюють. Творці сценічних образів уже знають, чим подивують черкаського глядача. Буде й робота за п’єсою одного із сучасних іноземних драматургів та експеримент із українською класикою в музичній режисурі.

82-ий театральний сезон цьогоріч офіційно не відкривали. Творчі плани акторів коригує реконструкція драмтеатру. Та актори не припиняють грати, каже директор черкаського театру.

Володимир Осипов, директор Черкаського драмтеатру: «Театр, выйдя с отпуска, начал активную работу не на стационаре нашего театра, а на выезде. Мы побывали в Золотоноше, Смеле, Каневе, Шполе».

9 грудня черкаські актори з’являться на сцені Київського театру ім. І.Франка. Там відбудеться ювілейний вечір до 200-річчя Гулака-Артемовського. А ось 19 грудня колектив театру відкриватиме головну міську ялинку. Її встановлять цьогоріч на Соборній площі. Гратимуть актори у драмтеатрі, доки будівельні роботи не стануть на заваді. Любителі театрального мистецтва нині продовжують активно купувати квитки на вистави.

Любов Назаревська, касир: «Украинскую класику любят, комедии».

Андрій Павліченко, відвідувач театру: «Приїжджаємо сімєю. Знайомих беремо. Нас осіб 10 приїздить».

Готують черкасцям актори драмтеатру й кілька нових вистав. Уже 6, 7 та 14 грудня на сцені театру глядачі побачать камерну виставу за п’єсою сучасного румунського драматурга Йона Сапдару. У жанрі трагікомедії. У Черкасах уперше зіграють її українською.

Олесь Павлютін, режисер-постановник: «Ця п’єса йде у трьох румунських театрах. Її назва – «Натюрморт із товстим небожем». У ній дуже багато гумору, сміху. Вона поєднує світ старших людей і молодих».

Буде й експеримент із українською класикою. Попрацюють актори в нетрадиційному жанрі.

Олесь Павлютін, режисер-постановник: «Цього разу ми наважились на оперу за твором М. Лисенка «Зима й весна». У нас називатиметься «Зима й мороз».

На фініші вже й підготовка до показу постановки – драматичної поеми-тетралогії відомого українського поета Богдана Стельмаха «Тарас». Усі частини постановки, прем’єри яких відбулася раніше, об’єднають урешті до купи. Театралам покажуть 6-годинну виставу про життя великого Кобзаря.

До списку новин