загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Веселівському районі розпочне роботу "Школа пенсіонера"

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Вихід на пенсію — це складний, багатоплановий соціальний процес. Професійна діяльність організовує життя людини, визначає щоденний порядок. Якщо особа відходить від справ, то вихід на пенсію для неї може виявитись надзвичайно складним. Одне із найважливіших завдань людини похилого віку — ефективна адаптація до нових умов життя після виходу на пенсію.

У випадку, коли людина працює на підприємстві, то у ряді з них є особа, яка відповідає за оформлення пенсійних документів, що значно полегшує справу. Ті ж, що виходять на пенсію, не працюючи, не мають допомоги у цих питаннях, а інколи навіть не знають, з чого розпочати. Беручи до уваги той факт, що безпосереднє спілкування зі спеціалістами є найбільш ефективною формою отримання інформації, дозволяє оперативно вирішувати складні питання, в управлінні Пенсійного фонду України в Веселівському районі запроваджено «Школу пенсіонера» . Це принципово нова схема, що демонструє сучасний підхід до обслуговування громадян.

Метою даного заходу є забезпечення комплексного консультування, як майбутніх пенсіонерів, так і тих, які нещодавно вийшли на пенсію, що дає можливість людям адаптуватися до нового статусу, заздалегідь підготувати документи та багато інших переваг.

Пенсіонери та майбутні пенсіонери зможуть отримати роз’яснення щодо нововведень у пенсійному законодавстві, порядку призначення пенсії, перерахунку вже призначеної пенсії, щодо прав та обов’язків пенсіонера та інше.

Запрошуємо майбутніх пенсіонерів та пенсіонерів взяти участь у заняттях «Школи пенсіонера», які будуть проходити кожного четвертого четверга місяця. Перше заняття заплановано на 28 листопада 2013 року з 9-00 до 10-30 за адресою вул. Калініна, 43, смт Веселе, приміщення управління Пенсійного фонду України в Веселівському районі Запорізької області.

До списку новин