загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Національний банк не хоче повернути скасований збір

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Національний банк готує законопроект про повернення збору до Пенсійного фонду з операцій купівлі-продажу безготівкової іноземної валюти.

Про це йдеться в листі регулятора.

«Законопроект вводить збір на обов'язкове державне пенсійне страхування при здійсненні операцій з купівлі суб'єктами зовнішньоекономічної діяльності іноземної валюти в безготівковій формі і готується до подання на розгляд Верховної Ради», - сказано в ньому.

Такий збір вже існував в Україні. Він був скасований лише три роки тому, на той момент ставка збору складала 0,5 %.

Нагадаємо, на початку цього року президент Віктор Янукович затвердив Національний план дій на 2013 рік щодо впровадження програми економічних реформ. Один з її пунктів містить доручення Міністерству доходів і зборів, Міністерству фінансів і Міністерству соціальної політики розробити та надати на розгляд законопроект про введення збору на обов'язкове пенсійне страхування при купівлі валюти суб'єктами господарської діяльності за безготівковий розрахунок.

До списку новин