загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсія за рахунок боргів: наступного року дефіцит Пенсійного фонду становитиме близько 21 млрд грн

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В Україні наступного року слід очікувати дефіциту Пенсійного фонду 21 млрд грн. Про це на прес-конференції повідомила заступник голови правління Пенсійного фонду України Валентина Никитенко.

“За попередніми даними, дефіцит Пенсійного фонду в 2014 році буде приблизно на рівні поточного року і становитме 21 млрд грн”, – сказала В.Никитенко. З її слів, в 2015 році дефіцит становитиме 9 млрд грн.

Вона також зазначила, що протягом 10 місяців 2013 р. до бюджету Пенсійного фонду України з усіх джерел фінансування надійшло205,5 млрд грн, що на 23,8 млрд грн більше, ніж за відповідний період минулого року. У свою чергу дві третини цієї суми або 136,1 млрд грн становлять власні надходження, які порівняно з січнем-жовтнем минулого року збільшилися на 7,5 млрд грн.

Нагадаємо, за даними Мінсоцполітики бюджет Пенсійного фонду на цей рік повністю збалансований.

До списку новин