загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Закарпатські художники малювали портрети стариків в "інтернаті" на Снинщині

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Днями митці Закарпаття Іван Газій та Василь Ганич відвідали Установу для громадян похилого віку в Новоселиці Снинського округу Словацької Республіки. Протягом семи днів вони малювали портрети мешканців цього будинку.

Проект під назвою “І тут живуть люди” започаткував Міхал Іванцо, директор Установи, голова Союзу русинів-українців у Гуменному, ще у 2006 році. Першим його учасником був відомий словацький художник Юрій Кресила. У травні 2011 року проект продовжили Олександр Сидорук та автор цих рядків. А нещодавно естафету перейняли В.Газій та В.Ганич.

Координатор і автор культурно-мистецької акції п.Міхал Іванцо відзначив, що це була неординарна подія, яка позитивно вплинула на одноманітний стереотип життя всіх мешканців закладу. Митці розбудили їх інтерес до навколишнього світу, подарували їм багато позитвних емоцій.

До втілення проекту в життя долучився й Іван Тужеляк, завідувач сектору міжнародних зв’язків та національних меншин ООМЦК, який вирішував організаційні питання. Як завірив організатор, співпраця з Центром культури продовжуватиметься й надалі.

Володимир Мишанич

До списку новин