загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Музеї мистецтв Прикарпаття навчать робити янголів-оберегів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Музей мистецтв Прикарпаття розпочав цикл різдвяних майстер-класів з виготовлення янголів-оберегів.

За словами наукового працівника музею Іванни Равлюк, за основу виготовлення янголів братимуть ляльку-мотанку. Її особливість – хрест на обличчі. У янголів його роблять зі срібних ниток.

Здавна вважають, що такі янголи оберігають сон дитини. Тому їх дарують малечі на христини, перше причастя та на Різдво. Втім, такий янгол, переконані майстри, – ще й чудовий подарунок для близьких людей до дня Святого Миколая.

Івано-Франківський обласний художній музей є науковим культурно-просвітнім закладом, який збирає, вивчає та популяризує твори образотворчого, декоративно-ужиткового і народного мистецтва.

Загальна кількість творів музейної колекції становить понад 12 тис. од., в тому числі: графіки - 2722; живопису - 947; скульптури - 132; іконопису - 420; сакральної скульптури - 325; стародруків - 91; народного та декоративно-ужиткового мистецтва - 6166.

До списку новин