загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Закарпатці покажуть угорцям свою творчість (ВІДЕО)

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В рамках транскордонного проекту, який стартував цьогоріч майстри народної творчості зі всієї області знайомитимуть угорських умільців з різними видами народних промислів.

Серед них: лозоплетіння, гончарство, ковальство, вишивка, різьба по дереву, образотворче мистецтво та виготовлення сувенірів.  Відновити та зберегти вікові традиції краю  – основна мета проекту – кажуть організатори. Крім того, в рамках проекту  у планах -   видати каталог  з інформацією про народних майстрів Закарпаття та їх творчість. Говорять Йосип  ТОРПОІ, організатор  проекту   та Людмила  ГУБАЛЬ, голова  обласного  осередку  Національної  спілки Майстрів  народного  мистецтва  України.

//www.youtube.com/watch?v=hlknxBBYdjE

До списку новин