загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Прикарпатських пенсіонерів обдурюють імітаторами чужих голосів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Для виманювання в людей грошей шахраї використовують комп'ютерні технології та імітують чужі голоси.

О четвертій годині ночі на мобільному телефоні 59-річної жительки Косівського району пролунав дзвінок. «Мамо, я попав в аварію! Щоб не мати проблем, треба перерахувати чоловікові, якому побив машину, 12800 гривень», – почула жінка. Потім вона скаже: була впевнена, що то дзвонив син, настільки подібний голос. Він ще просив не виключатися, мовляв, після ДТП дуже болить голова, плакав у слухавку. Яке мамине серце таке витримає? Розмова тривала безперервно… більше трьох годин, поки пенсіонерка не приїхала в Косів і переказала на вказані рахунки всю суму, повідомляє АП.

Після цього набрала номер синового телефону, який живе в іншому селі. Той здивувався, бо всю ніч спав удома. Дізнавшись про аферу, відразу передзвонив операторові й той встиг заблокувати три рахунки. Тож шахрай отримав менше половини від того, на що сподівався, – 5900 гривень. За кілька днів до цього в Рогатинському районі пенсіонерка перерахувала пройдисвітові дві тисячі гривень, будучи впевненою, що розмовляє по телефону з сином, який потрапив у біду…

До списку новин