загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Українки можуть безкоштовно замовити собі охоронця через соцмережі

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Волонтерський рух охопив Україну. Розраховувати на захист може жінка будь-якого віку. Єдина проблема, що мужні чоловіки у велосипедних костюмах дуже популярні у місті.

Українки, які бояться ходити самі нічними вулицями, можуть безкоштовно у соцмережах замовити собі охоронця, йдеться в програмі "Гроші".

Волонтерський рух, який розпочався у соціальних мережах, вже охопив всю Україну. В дев'яти містах будь-яка жінка може замовити собі охоронця на велосипеді. Учасники руху пояснюють, що головне – це безпека жінки. При цьому, добровольці не беруть за охорону жодної копійки. Вони називають себе просто - велопатруль.

Замовити охоронця легко. Потрібно лише зайти в соціальну мережу та роздивитися фотографії добровольців. "Зовні навіть можна подивитися - хороша людина. Якщо недобрий, то видно на фотографії. Там фотографії всіх учасників викладені", - розповіла дівчина. З численних подяк та коментарів під кожним фото можна дізнатися, яку репутацію заробив кожен охоронець.

Учасники волонтерського руху в Запоріжжі Євгеній та Максим кажуть: "Вперше український велопатруль з'явився саме в Запоріжжі". Їхній друг Микита організував його за зразком американського байкпатруля: місто ділиться на райони, і в кожному - кілька патрульних.

За словами хлопців, на місце вони добираються за 10 хвилин після дзвінка, хоча працюють максимум до 24:00. Тож дівчатам, що провели ніч у барі, нічого не світить. "Щодо п'яної дівчини, то не було ще такого. Всі дівчата, яких ми проводжали, були цілком адекватні, цілком тверезі і дуже приємні до спілкування", - зазначив охоронець. А от дехто під час патрулювання знаходить собі кохану. "Ми з дівчиною познайомилися, поспілкувалися. Через час вона мені пише – молодець, ти хороший співрозмовник, підемо прогуляємося. Ну все добре", - розповів учасник руху. Хлопці кажуть: "Головне завдання - захистити слабку стать".

До списку новин