загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Представниці клубу «Ветеран» відвідали Чернігівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та дізналися які консультації фахових спеціалістів можуть отримати безкоштовно

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Чернігівський міський центр соціальних служб для сімї, дітей та молоді днями приймав поважних гостейпредставниць клубу «Ветеран», що вже більше 15 років діє при громадській організації «Спілка жінок м. Чернігова».

За словами голови клубу Валентини Петрової, засідання з актуальних питань проходять щомісяця. Зокрема, це бувають відвідини культурно-мистецьких заходів, періодично – зустрічі в трудових колективах чи виховні години в школах. «Жінки-ветерани, серед яких багато ветеранів праці, здійснюють активну громадську роботу. Наразі нас зацікавила діяльність фахівців з соціальної роботи, штат яких суттєво зріс минулого року на виконання соціальних ініціатив Президента України», - пояснила голова Спілки жінок м. Чернігова Людмила Канюка.

Тож цього разу, в рамках традицій зустрічей, директор Центру ССДМ Тетяна Кузнецова-Молодчая розповіла учасницям клубу про роботу спеціалістів центру щодо підтримки сімей у складних життєвих обставинах. Вона прокоментувала принципи роботи фахівців із соціальної роботи, навела приклади успішних соціальних історій, надала реквізити й контакти всіх служб, причетних до організації надання допомоги в складних життєвих обставинах.

Учасниці зустрічі ставили безліч запитань. Особливо їх зацікавила можливість отримання фахових консультацій з питань захисту прав людей похилого віку, психологічних послуг, юридичних консультацій. Т. Кузнецова-Молодчая наголосила, що всі послуги, які надаються центром, безкоштовні, анонімні, конфіденційні та запросила клуб «Ветеран» до системної співпраці.

До списку новин