загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

22 роки тому українці на референдумі проголосували за незалежність

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

1 грудня 1991 року на всеукраїнському референдумі громадяни України підтримали Акт проголошення незалежності України, прийнятий Верховною Радою 24 серпня 1991 року.

 

На референдум було винесено одне питання: «Чи підтверджуєте Ви Акт проголошення незалежності України?». Текст Акту проголошення незалежності України, прийнятий Верховною Радою 24 серпня 1991 року, було наведено у виборчому бюлетені. Громадяни України висловились на підтримку незалежності. У референдумі взяли участь 31 891 742 особи — 84,18% населення України. З них 28 804 071 особа (90,32%) проголосувала «За». На Рівненщині на підтримку Акту проголошення незалежності України проголосували 95,96% учасників референдуму. Це один із найвищих показників в Україні - більше голосів за незалежність віддали під час всенародного волевиявлення 1 грудня 1991 року лише жителі Волинської, Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської, Хмельницької та Черкаської областей. У Рівному штаб з підготовки до всеукраїнського референдуму 1 грудня 1991 року діяв у приміщенні "Народного дому" на вулиці Симона Петлюри. До речі, саме в цьому приміщенні рівняни і отримували громадянство незалежної України - працівники міського відділу внутрішніх справ проставляли штампи громадянина України в паспортах колишнього СРСР.

22 роки тому громадяни України всенародним волевиявленням підтримали незалежний шлях розвитку нашої держави. Сьогодні від ефективності поєднання спільних зусиль усіх нас залежить наповнення повсякденного життя незалежної Української держави реальним позитивним змістом!

До списку новин