загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Хай народиться карта України, вишита бісером

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Майстер вишивання ікон бісером збирається створити велику карту України. Допоможемо йому!

24-річний комарнянин Роман Магоцький після двох виставок, що відбулись у Києві 21 квітня на Андріївському Узвозі, та 20 червня у Краєзнавчому Музеї міста Городок, що на Львівщині, сповнений нових творчих задумів. Перша виставка Романа за кордоном відбулась в Угорщині в Будапешті за допомогою самоврядування Українців в Угорщині 23 листопада 2013 року.

У планах майстра - вишиття бісером карти України великих розмірів 2 × 2.5 метра, на яку потрібно приблизно 25 тисяч грн. Зараз приблизно витрачено 9000 грн, кошти ці були проспонсоровані людьми, які не байдужі: Роман-Григорій Боднарик - український емігрант, Оксана Петрівна Дунас - Голова Городоцької адміністрації, Максим Колодєжний - студент КПІ, Андрй Рой - директор громадської організації ЗРЦП, Роман Кіцелюк - свяшенник.

Макет карти України підготувала Юля Федів з міста Новий Розділ, студентка Львівської національної академії мистецств

Для завершення роботи, яку  майстер планує представити 24серпня 2014року, потрібно 16000 грн. Роман шукає спонсорів, які готові йому допомогти. Зробити свої добровільні внески можна на рахунок Приватбанку 5168 7423 0723 4959, Магоцький Роман Ярославович.

Контактний номер телефону Романа 096-609-6738

До списку новин