загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Росії побоюються, що можуть отримати власний "Майдан"

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Депутат Державної думи РФ від КПРФ Володимир Федоткін побоюється, що Росія може отримати свій "Майдан", бо рівень життя людей у країні нижчий, ніж на Заході.

Про це він заявив у ході обговорення заяви Держдуми "Про ситуацію в Україні", повідомляє кореспондент УНІАН у РФ.

"Цією заявою не можна обмежитися обговоренням ситуації в Україні, потрібно розглянути окреме питання про становище в Україні й впливі цього на Росію. Інакше ми отримаємо свій "Майдан", - сказав Федоткін.

Російський комуніст зазначив, що ситуація в Україні є "серйозним дзвінком" для Росії.

"Чому біжать не в Росію, а від Росії на Захід? – там наука, там виробництво, там зарплати, пенсії. У нас навіть у Держдумі немає нічого вітчизняного – навіть олівці західні. Напевно, у цьому одна з основних причин", - сказав Федоткін.

На його думку, необхідно, щоб економічна ситуація в РФ була кращою, ніж на Заході, життя людей було кращим, ніж на Заході, тоді "вони (Україна) не від нас, а до нас побіжать".

Як відомо, у Києві й інших регіонах України з 21 листопада тривають акції прихильників євроінтеграції, обурених рішенням Кабміну призупинити підготовку до підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

30 листопада бійці "Беркута" жорстоко розігнали Євромайдан у центрі Києва. Ця силова акція викликала великий суспільний резонанс.

1 грудня у столиці пройшов мітинг, у якому взяли участь до півмільйона людей. Акції протесту тривають. 8 грудня в Києві теж пройшло багатолюдне віче "Марш мільйонів".

Опозиція висунула владі низку вимог: покарати винних у побитті громадян 30 листопада й 1 грудня, порушити кримінальну справу у відношенні міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка, відправити у відставку уряд Миколи Азарова, провести дострокові парламентські й президентські вибори, звільнити всіх політичних в'язнів.

До списку новин