загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Інформаційні технології для пенсіонерів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Цюрупинському районі пенсіонери навчаються на курсах інформаційних технологій в університеті третього віку на базі територіального центру соціального обслуговування, освоюючи комп’ютерні програми, інтернет, соціальні мережі. 

Ознайомити з новаціями в Пенсійному фонді України на заняття до студентів поважного віку завітали спеціалісти управління Пенсійного фонду України в Цюрупинському районі. Послуги веб-порталу Пенсійного фонду, що містить законодавчу базу, бланки заяв, відомості про сплату внесків, про пенсійну справу, можливість вирішити своє питання та отримати потрібну консультацію, не виходячи з дому, стали для багатьох приємною новиною. Завдяки порталу ПФУ з’явилася можливість контролювати своїх роботодавців, уточнювати відомості про заробітну плату, про стаж роботи. А маючи ці дані, можна обрахувати свою пенсію на пенсійному калькуляторі, який є на сайті Пенсійного фонду. 

Пенсіонерам також повідомлено, що для забезпечення оперативного надання громадянам послуг, підвищення їх якості та зручності отримання в управлінні фонду в Цюрупинському районі з 11 жовтня працює зал обслуговування громадян за принципом «єдиного вікна». Прийом проводиться без установлення спеціальних днів і без поділу за дільничним принципом. 

До списку новин