загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Глава МЗС Литви: Європа хоче від Януковича ясності

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Брюссель чекає від Києва оцінки Угоди про асоціацію на предмет відповідності національним інтересам і чіткої позиції щодо його підписання.

Про це заявив міністр закордонних справ головуючої в ЄС Литви Лінас Лінкявічюс в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

Він заявляє, що після цього ЄС має намір виробити свою позицію щодо України.

"Після недавніх коментарів президента (Януковича - ред.) нам потрібна ясність. Зараз складно говорити про підготовку до підписання, якщо існує така оцінка", - сказав Лінкявічюс.

"Але якщо буде сказано, що те, що ми робили, суперечить інтересам країни, важко сподіватися на підписання, про нього навіть не логічно думати", - додав він.

При цьому Лінкявічюс висловив упевненість, що цей договір корисний для України, "скеровує країну на шлях модернізації і ставить її на рейки асоціації з Європою".

"Але, як я вже сказав, я почув інші коментарі від президента, і це бентежить. Я сподіваюся, що хтось не точно висловився, чи це оцінка була передчасною" , - заявив він.

Міністр закордонних справ Литви конкретизував, що в Європейському Союзі "хотіли б дізнатися , куди прийшли" у відносинах з Україною.

Він нагадав, до останнього моменту Європа сподівалася на підписання угоди у Вільнюсі, але в останній момент все перенеслося.

"Я питаю у вас, хто може гарантувати, що це знову не те ж саме?", - запитує Лінкявічюс.

"Тим більше, що після таких коментарів, який сенс говорити в Брюсселі про Угоду, її втілення і наслідки, якщо воно, за оцінкою, якщо вона остаточна, суперечить інтересам країни? Тому потрібна ясність", - додав він.

До списку новин