загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Святковий ярмарок у Музеї Івана Гончара

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

21-22 грудня в Національному центрі народної культури «Музей Івана Гончара» відбудеться Святковий ярмарок.

Відчуття різдвяних свят вже наповнює простір, наповнює кожного з нас, наповнює людей на Майданах. Бо саме там народжується Любов. А народження Бога - це народження Любові поміж нас! Цьогоріч очікування Різдва дуже особливе, шлях підготовки до нього сповнений випробувань, він зміцнює нашу віру і робить нас сильнішими.

Традиційно українці, готуючись до Різдва, вивчають колядки, роблять дідуха з жита, павука з соломи, очепурюють хату та подвіря, готують різдвяні страви та дарунки для колядників.

Ярмарок народного мистецтва у Музеї Івана Гончара збере найкращих майстрів з Києва та інших областей країни, що спеціально для вас до різдвяних свят підготували силу силенну вишуканих творів мистецтва, а саме: гончарний посуд для святкового столу, солом´яні дідухи, павуки та ангели для декорування вашої оселі, прикраси, вишиті, ткані, плетені та в´язані речі, вироби з дерева, текстилю, паперу та інших природніх матеріалів. Також це чудова нагода у затишному колі творчих людей зігрітись теплим чаєм та кавою після денних та нічних варт на Майдані, придбати рукотворні дарунки для рідних і знову повернутись на Майдан.

Улюблені видавництва з новими різдвяними історіями та подарунковими виданнями для дорослих та дітей чекатимуть на Вас у ярмаркові дні.

Вивчення колядок з відомими фольклорними гуртами та особистостямиБуття», Бурса фольклору Валерія Гладунця, «Веселі вуйки», Тарас Компаніченко, Максим Бережнюк, Сусана Карпенко), а також тепла та щира програма для дітей від дитячих фольклорних гуртів «Райгородок», «Орелі» та театру дитячого фольклору «Дай Боже».

Протягом двох днів у Музеї Івана Гончара на Вас чекає родинна та затишна атмосфера, передріздвяний настрій, унікальні дарунки роблені душею улюблених майстрів.

До списку новин