загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Майже 1,9 тис. подарунків отримали від міста громадяни літнього віку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Із настанням зимових свят, міська влада вже традиційно організовує подарунки потребуючим мешканцям нашого міста. Так, з нагоди Дня святого Миколая львів’яни літнього віку, які перебувають на обслуговуванні відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги Львівського міського територіального центру, отримали 1888 продуктових наборів. До святкового набору увійшли: цукерки, родзинки, печиво, напій кавовий, макарони та вермішель.

«Враховуючи поважний вік і стан здоров’я наших підопічних, пакунки по домівках рознесли працівники територіального центру. Щорічно до Миколая, Новорічно-Різдвяних свят ми намагаємось охопити найбільш нужденних громадян, які перебувають в нас на обслуговуванні, адже розуміємо, що по справжньому святкова атмосфера може бути тільки тоді, коли всі мають можливість святкувати і розділяти радість не залежно від віку»,  – розповів директор Львівського міського терцентру Віталій Брославський.

Окрім того, слід наголосити, що задля підтримки святкової атмосфери в часі свята Миколая, для підопічних територіального центру проводять цикл заходів дозвілля: це й майстер-класи з виготовлення вітальних листівок, новорічних прикрас, духовні зустрічі про життя Святого Миколая Чудотворця тощо.

Охочі брати участь у заходах дозвілля Львівського міського терцентру можуть звертатись у відділення соціально-побутової реабілітації за тел.: 233 10 49.

Галина Пелих

До списку новин