загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Донецьку літнім людям розкажуть усю правду про Євромайдан

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У вівторок, 24 грудня, в Донецьку вийде перший номер «Інформаційної газети Донбасу «Об’єктив», яка поширюватиметься серед громадян старшого віку, які не мають доступу до Інтернету, силами волонтерів. Про це повідомив один із співавторів проекту, блогер frankensstein, пише НБН

«Завтра в друк виходять перші 20 тисяч примірників газети «Об’єктив». Газети, яку ми зробили спеціально для жителів Донецька і області. Поширювати будемо безкоштовно, силами волонтерів. Цільова аудиторія – громадяни старшого віку, а також жителі районів, де менше поширений інтернет», – повідомив він у своєму ЖЖ.

При цьому Денис Казанський (frankensstein) уточнив, що серед тем видання будуть «причини, що спонукали людей вийти на Євромайдан, брехня уряду і чиновників, злочини «донецьких» в Донбасі, інтервю з опозиційними політиками та інша інформація, яка всіляко табується місцевою владою».

«Вважаю за необхідне створювати подібні просвітницькі гуртки по всій Південно-Східній Україні і поширювати інформацію подібного роду серед населення якомога ширше через листівки та газети», – додав донецький блогер.

Нагадаємо, 13 грудня журналіст і відомий блогер Денис Казанський на залізничному вокзалі Донецька разом з активістами роздавав листівки із закликом утриматися від поїздок у Київ на мітинг на підтримку Партії регіонів і президента Віктора Януковича.

До списку новин