загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Художники в новорічну ніч презентують спільну картину миру

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Більше двадцяти художників з усього світу створять спільний проект «Серце світу» - картину, яка відображатиме мир та злагоду між різними культурами та конфесіями. Презентація проекту відбудеться у новорічну ніч у Вифлеємі. Робота над твором мистецтва розпочалась у вівторок і триватиме рівно тиждень.

«Цією картиною ми закликаємо об'єднати зусилля людства для підтримки миру і безпеки у всьому світі незалежно від віросповідання, політичних поглядів і соціального статусу. В основі відносин між людьми завжди має бути почуття поваги і щирої любові, адже Бог у всіх один», - прокоментував ідею створення картини художник Джамаль Бадван.

Україну у проекті представляють Данило Грін, Олександр Глазунов, Валерій Голейко, Дар'я Харченко, автор ідеї Джамаль Бадван, а також координатор проекту, голова Міжнародного фонду Влада Литовченко.

Зазначимо, що проект стартував за підтримки президента Держави Палестина Махмуда Аббаса з ініціативи співзасновника Міжнародного Фонду культурного співробітництва, палестинського художника і автора найбільшої картини в світі Джамаля Бадвана, та здійсниться в рамках проголошення ООН 2014 року - Міжнародним роком солідарності з палестинським народом.

До списку новин