загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

20 способів стати дивовижним дідусем. Як вразити онуків

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

від Джованні Лівера та Кена Прейса

1. Перетворіть себе на антигравітаційну машину

 

Тримайте свою внучку міцно за талію, так щоб вона могла підстрибувати, ніби як космонавт. Підтримуйте її, коли вона йтиме вверх по стіні та по стелі.

 

2. Станьте "дідусем-мумією" під час вашої наступної поїздки на пляж

 

Ляжте рівно на спині з руками, складеними на грудях. Закрийте очі, ідеально замріть і нехай ваш внуки засиплять піском ваше тіло. Коли ви майже засипані, зробіть несподіванку, раптово прокинувшись з вашої могили. Підніміться з землі і поназдоганяйте їх довкола, ніби як "мумія".

 

3. Зробіть осінній будиночок з кагату з листям

 

Відплатіть Вашим онукам за те, що вони згребли листя, перетворивши  кагат в приватний сховок за допомогою одного великого ящика. Виріжте з трьох сторін широкі відкидні дверцята, а тоді підіпріть їх догори кількома паличками. Нехай вони служить і вхідними дверцятами, і навісом. Назгрібайте листя і сміття навколо ящика, допоки він увесь не сховається. Коли дитяча забава закінчиться, втрамбуйте все в ящик та відтягніть його на смітник.

 

4. Створіть зображення у зображенні у зображенні...

 

Зробіть захоплюючу фотографію онуків, на якій вони тримають свою фотографію, де вони тримають свою фотографію, з їхньою фотографією у руках... Зробіть першу фотографію: зображення онука крупним планом. Проявіть її (або просто замовте фотокартку). Зробіть другу фотографію: Онук крупним планом з першим зображенням у руках. Проявіть її (або просто замовте фотокартку). Зробіть третю фотографію: внук крупним планом, тримаючи другу фотокартку у руці. Проявіть її (або просто замовте фотокартку). Продовжуйте робити знімки допоки вам вистачить терпіння (або плівки).

 

5. Замовте спеціальну піцу до дня народження онуків

 

Наступного разу, коли замовлятимете піцу на святкування дня народження онука, попросіть, щоб кухар розмістив салямі у формі цифри, яка відображає вік вашого нащадка.

 

6. Створіть список 'божевільних випробувань' для Вашого наступного сімейного відпочинку

 

Створіть список з п'яти-десяти божевільний випробувань, які ви і Ваші онуки повинні пройти, перш ніж досягнете кінцевого пункту призначення. Наприклад:

·                    Кожен з нас повинен спробувати один новий напій та одну нову шоколадку.

·                    Ми повинні відвідати місце з надписом, який гласить: "Найкращий у світі", "Найбільший у світі" або "Єдиний у світі".

·                    Ми повинні стати на місце, де наші ноги опиняться в двох різних державах.

 

7. Миєте авто? Влаштуйте змагання з використанням струменю

 

Встановіть кілька губок у різних точках на поверхні автомобіля. Відступіть кілька метрів назад, стисніть кінець шланга і позмагайтеся, хто зможе збити їх за  найкоротший час. Для додаткової розваги попросіть онуків одягнути окуляри для плавання, щоб вони могли стати в оборону. Накажіть їм бігати взад та вперед перед автомобілем, пробуючи відволікти стрільця струменем і  відбити воду.

 

8. Зробіть фокус з монетою, яка магічно з'являється (і також комічно)

 

Приховайте монету у вашому кулаці. Поверніть руку долонею вниз і грайливо ущипніть вашу внучку за ніс великим і вказівним пальцями. Випустіть монетку з вашої долоні так, щоб вона ніби випала з носа. Піймайте монету іншою рукою.

 

9. Виконайте трюк "недоумкувата магія"

 

Покажіть стакан з чистою водою в одній руці та рушник для посуду в іншій. Покладіть рушник на стакан та помахайте вільною рукою ніби для того, щоб вода зникла. Поверніть спину, стягніть рушник, вилийте вміст, знову накрийте рушником і поверніться назад. Знову розмахуйте руками, а потім зніміть рушник показавши порожню склянку. (Так-так, ваші онуки знатимуть, що відбулося насправді, але це виглядатиме настільки безглуздо, що змусить їх сміятися!)

 

10. Заграйте на трав'яній флейті

 

Знайдіть довгий широкий лист трави. Зведіть разом долоні ваших рук (ніби молячись, щоб трюк спрацював), тримаючи листок між суглобами великих пальців та зажавши травинку між великим пальцем та подушками долонь. Подуйте м'яким постійним струменем повітря через отвір, утворений двома  великими пальцями і свистячий звук з'явиться.

 

11. Відправтеся у подорож на диванному ескалаторі

 

Щоб поїхати вниз, станьте на ваших носочках за одним кінцем дивану, утримуйте вашу спину рівною і йдіть вперед, повільно згинаючи ваші коліна. Щоб піднятися уверх, почніть з позиції навприсядки і йдіть у протилежному напрямку, повільно розгинаючи свої ноги. Зробіть так, щоб ескалатор ніби міняв швидкість, повіз вас у протилежному напрямку, потім зупинився та викинув вас.

 

12. Відправте вашого плаваючого внука "мов ракету в небо"

 

Злегка зігніть коліна, притисніть ваші лікті до талії і тримайте долоні доверху. Хай ваш внук сяде на руки, а ноги поставить на коліна. Виштовхніть вашого онука в повітря, випрямляючи ноги та розмикаючи руки одним швидким рухом. Будьте готові допомогти йому, щоб не захлебнувся після приводнення.

 

13. Допоможіть внучці освоїти класичні прийоми битви на подушках

 

- вона тримає подушку у своїй правій руці, махаючи нею енергійно, тоді як крадькома робить швидкий удар подушкою, що знаходиться в лівій руці.

- бере подушки в обидві руки, бере вашу голову поміж ними, а потім стискає подушки разом.

-вона звертається до вас з чимось, потім з плеча вдаряє, коли ви дивитеся на неї.

 

14. Здивуйте свою внучку симфонічними "вечірніми дзвонами"

 

Прив'яжіть ложку в центрі довгого шматка мотузки або нитки. Накрутіть кінці мотузки навколо кожного вказівного пальця дитини, а далі помістіть кінці вказівних пальців в її вуха. Хай Ваша дитина махне ложкою так, щоб вона вдарилася краю стола чи стільчика. Вона почує чудовий звук, ніби у віддалених дзвонів дзвіниці храму.

 

15. Перетворіть ваше обличчя в арахісну галерею

 

Стисніть верхню частину арахісної скорлупи, і утвориться маленька щілина в її верхній частині. Дайте отвору закритися і ущипніть мочку вуха так, щоб ціла шкорлупа арахісу звисала, ніби сережка, погойдуючись. Додайте таку ж сережку і до іншого вуха і далі продовжуйте вішати шкарлупу на всі частини вашого обличчя, де тільки забажаєте. Прицепіть їх до вашого підборіддя, брів, до носа, аж поки не почнете виглядати як арахіс.

 

16. Скооперуйтеся з вашими онуками, щоб створити "Дідусь - довга нога"

 

Ляжте на вашу спину і прикрийте вашу талію та голову простирадлом. Посадіть вашого внука обличчям до ніг собі на живіт та накрийте своє тіло. Коли він знайде природню позицію на колінах, прикрийте також його ноги своїм покривалом. Спереду його маленьке тіло виглядатиме так, ніби він має величезні ноги, особливо, якщо він носить штани кольором подібні на ваші. Хай бабуся сфотографує!

 

17. Створіть нові можливості загадувати бажання

 

Наступного разу, коли ваш онук отримає шматок пирога, попросіть його обрізати вершок скибки і відкласти вбік. Поясніть, що якщо він з'їсть перший шматок в останню чергу, то він створить зміщення в часовому просторі, утворивши магічний вихор, що дозволить йому загадати одне бажання.

 

18. В час купання пошліть своїй внучці магічне повідомлення на дзеркалі

 

Намочіть куточок шматка мила, потім напишіть щось на дзеркалі у ванні. Коли пара наповнить ванну під час купання вашої внучки, ваше повідомлення з'явиться на склі.

 

19. Розкажіть імпровізовану історію

 

Створюйте оригінальні казки зупиняючись напівслова, з тим, щоб ваша внучка могла заповнити пропущене. Після невеликого практикування вона почне передбачати ваші зупинки і ви помітите закономірності в її мисленнєвому процесі та мінятимете сюжет відповідно. Ви ніколи не знатимете точно, що очікувати від імпровізованих історій, але зазвичай передбачатимете щось дивовижне.

 

20. Надішліть: "Я тебе люблю" у особливий спосіб

 

Вижміть його - зіжміть руку внучки три рази (одне зіжаття для кожного слова).   Ваша внучка може повернути вам відповідь, зжавши чотири рази. (Я теж тебе люблю!)

Подайте звуковий знак - надішліть три слова, роблячи будь-який шум серією з трьох.  (Подання автомобільного сигналу тричі, три хлопки рукавицями, потрійний стукіт ложкою, коли ви розмішуєте ранкову каву).

Висловіть його - слова знаходяться у вашому серці.  Вимовте їх, щоб внуки отримали це повідомлення. Оберіть найсильніший метод з усіх існуючих: подивіться в очі своїх внуків та  просто скажіть: "Я тебе люблю".

Переклад з англійської.

Здійснив Роман Олійник, директор відділу з міжнародних відносин.

До списку новин