загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Самотні Раки знайдуть свою пару – астролог Максимова

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

"Шлюб не бажано укладати з 11 по 29 квітня, з 9 по 28 червня, з 24 вересня — по 10 жовтня, - каже харківський астролог Олена Максимова. - Такі сім'ї швидко розпадуться. Краще йти до загсу з 2 липня по 25 серпня. Серед створених 2014 року сімей буде багато творчих і багатодітних".

Як складатимуться стосунки у різних знаків зодіаку, Олена Максимова розповідає читачам Gazeta.ua.

Овен

Стосунки, зав'язані до серпня, не віщують нічого хорошого. Партнери більш за все вас прикро здивують і засмутять. Кохані можуть втратити роботу. Поповнення у родині краще планувати з листопада. Тоді ж вдалий час для пошуку партнера.

Тілець

Важко буде спостерігати за тим, як рідні потерпатимуть від поганого самопочуття. Доведеться виконувати роль домашнього психолога. Навесні можуть зав'язатися серйозні стосунки, які закінчаться шлюбом. Весілля плануйте на вересень і листопад. Громадянський шлюб закінчиться плачевно.

Близнюки

Багатьом вдасться зробити кар'єру і допомогти домогтися цього ж своїм коханим. Цього року на сім'ї чекають подорожі, нові покупки. Можете придбати авто і переїхати у нову квартиру. Не забувайте телефонувати коханим. За турботу вони віддячать сповна.

Рак

Труднощі зблизять вас з коханими і зроблять сім'ю міцнішою. Самотні Раки знайдуть свою пару.

Лев

Доведеться цілий рік миритися з заздрістю оточуючих і їхнім намаганням поставити вас на місце. Ризиковано вихвалятися дітьми. Ви легко піддаватиметесь зуроченню. Не варто ділитися зі знайомими розмовами про свої стосунки. Може зірватися запланований шлюб. Будьте готові до збільшення родини. Народжені діти викликатимуть гордість у батьків.

Діва

Іти до РАЦСу краще навесні. Зав'язані у другому півріччі стосунки закінчаться вороже. Частіше беріть відпустки і проводьте їх з коханими.

Терези

Шлюби краще відкласти до вересня. Інакше наречені можуть зрадити або утекти прямо з-під вінця.

Скорпіон

Одружуватися краще у листопаді. Укладені у першому півріччі шлюби швидко розпадатимуться. Навесні чекають випробування на сім'ї зі стажем.

Стрілець

Навесні будете непосидючими. Вирушатимете у відрядження і на екскурсії. Рідні намагатимуться втримати вас удома, але будуть змушені прилаштуватися до вашого темпу життя. Доведеться повернутися до колишніх стосунків.

Козеріг

Багато клопоту у січні завдаватимуть діти. Двері не зачинятимуться через гостей. Самотнім краще шукати пару навесні.

Водолій

Зламаєте існуючі стереотипи, по новому оціните коханих. Часто наставатиме ностальгія. Досліджуйте свій родовід. Не женіться за новим. Аналізуйте пережите.

Риби

Шлюб перенесіть на серпень. Рік стане випробувальним для молодих пар. Не поспішайте з розлученням, бо пошкодуєте. З лютого по квітень треба встояти перед спокусою завести роман на стороні.

До списку новин