загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Євромайдан поверне Європі віру в ЄС - голова МЗС Польші

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Акції громадян України на підтримку євроінтеграції повернуть країнам Європи віру у важливість цього проекту.

Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський в інтерв'ю телеканалу TVN24 BiŚ, повідомляє УНІАН.

Міністр висловив сподівання, що акції протесту українців стануть натхненням у першу чергу для західноєвропейських держав. Полякам, за його словами, такого натхнення не бракує.

"Маю надію, що це є дзеркалом для західноєвропейських членів європейської родини, котрі побачать, наскільки важливим є проект Євросоюзу та завдяки українцям повернуть віру в проект, котрий для Європи та особливо Польщі є надзвичайно важливим", - сказав він.

Сікорський вважає, що поки не можна говорити про ухвалення остаточного рішення, яке унеможливить євроінтеграцію України. "Ще багато чого може статися", - зауважив він.

Польський міністр вважає, що ЄС "дуже сильно" переоцінив привабливість своєї пропозиції для України, не врахувавши важливість України для Російської Федерації.

"Я згоден з оцінкою, що в Євросоюзі дуже сильно переоцінили привабливість своєї пропозиції та не оцінили фактор, який для нас є очевидним, а саме - наскільки першочерговим питанням для Росії є Україна та які величезні кошти готова вкласти російська влада (...) в те, аби Україна зміцнювала з нею свої відносини", - зазначив він.

Раніше Сікорський заявив, що українська влада через невиконання низки раніше даних обіцянок представникам Євросоюзу ставить під сумнів сенс чергових посередницьких місій за участю європейських політиків.  

До списку новин