загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Розвиток Євросоюзу вирішується на Євромайдані, - євродепутат

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

На думку очільниці фракції Зелених у Європарламенті Ребекки Хармс, Євромайдан важливий для подальшого розвитку ЄС.

 

Хармс зустрічала Новий рік на Майдані в Києві. Цим вона хотіла показати, що для "європейських політиків Україна не зникає з радарів і не посувається на задній план іншими, більш актуальними новинами".

 

"На моє переконання, подальший розвиток Європейського Союзу, розвиток демократії, прав і свобод людини та правової держави на усьому європейському континенті вирішується також і тут, у Києві", - вважає євродепутат.

Хармс розкритикувала політику, яку Росія веде відносно України.

"Громадяни України виступають за правову державу, за нормальне життя у своїй країні, а не за "керовану демократію" як її називають деякі безрозсудливі політологи і яку нав'язує Україні президент Росії Володимир Путін", - вважає вона.

До списку новин