загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Тернопільським пенсіонерам зробили “новорічний сюрприз”

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

На 55 гривень збільшили прожитковий мінімум для непрацездатних. Це мало стати «новорічним сюрпризом» для пенсіонерів Тернопільщини.

 

У 2013 році 306 тисяч пенсіонерів краю отримували виплати. Оскільки область дотаційна, то пенсії повністю залежать від державного фінансування. І цим жителі області повинні бути задоволені, вважають державні службовці. Оскільки враховуючи політичну ситуацію, область могла залишитися і без зарплат, і без пенсій.

«Виплата пенсій за 2013 рік складає 4 млн. 658 тис. грн. Це на 330 млн. більше ніж у 2012році. Нами в області проведено усі перерахунки. Останній перерахунок згідно Закону “Про державний бюджет” у зв’язку з підвищенням прожиткового мінімуму. Потреба в коштах склала 7,4 млн. грн. Виплата за грудень завершена вчасно.

Нашими платниками акумульовано до фонду понад 2 млрд. грн. Працювали на відсоток забезпечення власними коштами. Область дотаційна, ми забезпечуємо себе на 44%. Потреба в коштах на цей місяць складає понад 402 мільйони гривень», – повідомила начальник головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області Лариса Хома.

До списку новин