загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вишивки майстрині

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Нещодавно випала чудова нагода оглянути в районному будинку культури на виставці робіт декоративно-прикладного мистецтва вишивки знаної майстрині Тетяни Кравець з Баланівки. На ній експонувалися майстерно змережені рушники, серветки, наволочки, картини та портрети.

Тетяна Василівна охоче розповідає, що цьогоріч вона брала участь в обласному мистецькому фестивалі «Мамину сорочку до серця пригорну», який проходив у Клембівці Ямпільського району. Її роботи демонструвалися й у Вінниці, в районному центрі на День Незалежності України, є вони й у районному краєзнавчому музеї, в народному музеї історії села Баланівки.

Вироби Тетяни Кравець захоплюють досконалою композицією, багатою символікою орнаментів, гармонійним поєднанням кольорів.

За довгі роки талановита майстриня вишила багато чудових робіт.

Тетяна Кравець секрети творчості народного мистецтва охоче передає доньці Наталії та внучкам Світлані і Людмилі. Кожна з них вже має свій доробок старовинного ремесла.

Василь ВЕРБЕЦЬКИЙ

До списку новин