загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Громадянином інших країн можна стати за гроші. Скільки це коштує?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Стати громадянином країн Євросоюзу чи Америки тепер можливо законно за гроші…за великі гроші.

Австрія – 6 мільйонів євро

Найдорожче отримати громадянство Австрії. В цій країні прийнятий закон, котрий дозволяє уряду надавати громадянство особам «які вносять або потенційно готові внести надзвичайний вклад в особливих інтересах республіки», а це як мінімум шість мільйонів євро. Взамін новоспечений громадянин країни-учасниці Євросоюзу отримає безвізовий в`їзд ще в 125 країн.

Кіпр – 5 мільйонів євро

На Кіпрі для того щоб отримати громадянство країни варто лише придбати нерухомість на суму мінімум 5 мільйонів євро.

Канада – 1 мільйон 600 тисяч євро

Отримати громадянство Канади можна за інвестиції, але при цьому потрібно мати досвід ведення бізнесу та капітал в 1,1 мільйонів євро. А в економіку країни необхідно інвестувати 550 тисяч євро. Загалом виходить близько 1 мільйонів 600 тисяч євро.

Мальта – 1 мільйон 150 тисяч євро

Трішки дешевше буде коштувати громадянство Мальти – всього 1 мільйон 150 тисяч євро. Для того, щоб стати громадянином Мальти досить лише внести в спеціальний фонд 650 тисяч євро, вкласти 350 тисяч євро в місцеву нерухомість та протягом п’яти років придбати цінні папери на 150 тисяч євро.

Великобританія – 1 мільйон 200 тисяч євро

Процес отримання громадянства Великобританії  окрім того, що дорогий, так ще і  довгий. Для цього потрібно вкласти в економіку не менше ніж 900 тисяч євро та 300 тисяч євро на покупку нерухомості. Інвестор після цього може жити та працювати в Великобританії за законом, а через п’ять років отримає вид на проживання. А ще через рік – громадянство країни.

Іспанія та Португалія – від 1 мільйона євро

При покупці нерухомості вартістю від півмільйона євро вид на проживання можна отримати в Іспанії та Португалії. Він надає майже такі ж самі права як і громадянство, окрім права обирати та бути обраним. В Іспанії право на ПМЖ можна також отримати, вклавши 2 мільйони євро в державні облігації на термін не менше 5 років, інвестувавши 1 мільйон євро в акції іспанських компаній чи поклавши цю суму на депозитний рахунок.

Ірландія -500 тисяч євро

До 2001 року отримати громадянство в Ірландії для інвесторів було досить просто. Тепер ж їм потрібно вкласти півмільйона євро в громадські проекти в області освіти, охорони здоров`я, мистецтва або спорту, щоб отримати громадянство країни.

Острови Карибського моря – 500 тисяч євро

Невеличка острівна держава в Карибському морі Сент-Кітс або Невіс ще в 1984 році запустила програму для отримання громадянства через інвестиції. Потрібно вкласти не менше 300 тисяч євро в покупку нерухомості або 180-250 тисяч в економіку. До того, щоб стати громадянином держави навіть не потрібно жити на островах постійно.

США – 400 тисяч євро

Вкладіть в американський стартап близько 370 тисяч євро та створіть 10 робочих місць – і Green Card вам гарантована. А для того, щоб отримати громадянство країни потрібно прожити в країні більше п’яти років, знати мову, історію та правову систему США.

Латвія – 400 тисяч євро

В жовтні минулого року закон про громадянство в Латвії змінили таким чином, що відтепер іноземець маж право придбати вид на проживання в країні в обмін на інвестиції. Для цього варто придбати один або декілька об’єктів нерухомості загальною вартістю на суму приблизно від 70 до 140 тисяч євро, інвестувати в латвійський банку не меше 280 тисяч євро та вкласти в латвійське підприємництво не менше 35 тисяч євро.

Панама – 220 тисяч євро

Отримати вид на проживання в Панамі можна досить простим способом – купити нерухомість на суму 220 тисяч євро, а для того, щоб отримати громадянство потрібно ще й прожити там легально п’ять років.

Албанія – 100 тисяч євро

Кожний іноземний громадянин, котрий інвестує в Албанію більше 100 тисяч євро, може спокійно подавати заяву на отримання громадянства країни.

Домініканська республіка – 100 тисяч євро

Відносно дешево стати громадянином Домініканської республіки. Курорт в Карибському морі пропонує стати постійним домом для тих, хто інвестує в економіку країни від 100 тисяч євро для однієї людини та до 200 тисяч євро для сім`ї, в котрій є двоє неповнолітніх дітей.

До списку новин