загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Азаров чекає від 2014 року стабільності і покращення

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Прем’єр-міністр України Микола Азаров сподівається, що 2014 рік стане роком стабільності і розвитку. Про це він сказав, виступаючи зі вступним словом на засіданні Кабінету міністрів України, інформує прес-служба уряду.

Азаров сказав, що «за умови консолідації суспільства 2014 рік буде роком стабільних цін, стійкого валютного курсу, поступального підвищення зарплат і пенсій, а також всіх доплат бюджетникам за якість і обсяг роботи».

Уряд буде «продовжувати політику опори на внутрішній ринок та активізацію вітчизняної економіки», додав очільник уряду. Азаров також відзначив важливість ухвалення державного бюджету на 2014 рік.

«Уряд гарантує, що бюджет 2014 року максимально виважений, реалістичний, створений для народу України», – сказав голова Кабміну.

Верховна Рада планує 16 січня розглянути представлений урядом на розгляд наприкінці грудня законопроект про державний бюджет на 2014 рік.

Олексiй Гончар

До списку новин