загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Проект держбюджету на 2014 рік досі жодного разу не розглядався у комітеті ВР

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Проект держбюджету 2014 досі не розглянули на бюджетному комітеті.

Цей профільний комітет не збирався жодного разу, щоб обговорити фінансовий закон номер 1 для країни. Останнє засідання бюджетного мало б відбутись 25 грудня. У Європі – це вже було Різдво і більшість депутатів уже були там. Кілька членів комітету тоді-таки зібрались, але кворуму для ухвалення рішень не було.

Сьогодні  спікер Рибак чітко заявив, що бюджет буде ухвалено цього четверга. Про це  ж саме оголосив раніше Микола Азаров. Але обов'язково, перед тим, як проект держбюджету потрапить до сесійної зали, його мають обговорити на бюджетному комітеті. І тут найцікавіше. Досі  не анонсовано жодного засідання бюджетного комітету. Інформації про це не має ані на сайті парламенту, ані на сайті самого бюджетного комітету.

Депутат Павло Різаненко написав у Фейсбук, що засідання бюджетного комітету відбудеться цієї середи. Він отримав про це вже повідомлення. Отже, розгляд проекту держбюджету відбудеться за 1! день до голосування його у парламенті. Причому, це питання стоїть 4!- им у порядку денному.

Уявіть, проект державного бюджету складає кілька сотень сторінок.

Найважливіший фінансовий документ, за яким буде жити вся країна – від пенсіонера до Президента – розглядатиметься одним із питань, як мало значуще. Очевидно, що для того, аби РЕАЛЬНО  заслухати пропозиції депутатів, як покращити проект держбюджету, а згодом обговорити це і проголосувати – замало і тижня.

Отже, засідання, яке відбудеться виглядає, швидше, як формальна річ: просто проголосувати при мінімальному обговоренні за той проект, який подав Кабінет Міністрів.

Сергій АНДРУШКО

До списку новин