загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Львові одружилась сімдесятилітня пара

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

14 січня, двоє одиноких львів’ян літнього віку, підопічних Львівського міського територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів - Іван Онишко (69 років) та Марія Груник (72 роки) побрались у Церкві Святого Климента Папи.

«Наші підопічні п. Іван та п. Марія познайомились на заходах центру дозвілля при Храмі Климента Папи Львівського терцентру. І приємно, що симпатія переросла в більш духовні відносини, якими є шлюб», ― розповів директор Львівського міського терцентру Віталій Брославський.

Начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Наталя Федорович додала, що ці центри дозвілля створені, перш за все, для спілкування.

Зараз у Львові діє три таких Центри дозвілля: при храмі Воскресіння Христового (вул. Городоцька, 319 а), при храмі Святого Климента Папи (вул. Ген. Т. Чупринки, 70) та при храмі Покрови Пресвятої Богородиці (вул. Личаківська, 175).

Нагадаємо, Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян створено у 2009 році. Він надає пенсіонерам, інвалідам, одиноким та іншим соціально незахищеним громадянам послуги, які спрямовані на підтримання їхньої життєдіяльності і соціальної активності в межах Львова.

Охочі брати участь у заходах дозвілля центру можуть звертатись у відділення соціально-побутової реабілітації за тел.: 233-10-49.

До списку новин