загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Донецьку стартує всеукраїнський культурний проект «Сліди»

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

15 січня об 11:00 в ХВЦ «АРТДОНБАС» стартує новий всеукраїнський культурний проект «Сліди».

Більше 50 майстрів з Донецька, Маріуполя, Краматорська, Харкова, Луганська, Запоріжжя, Львова, Івано-Франківська, Києва та інших міст України представлять на суд публіки своє творче бачення заявленої теми. Серед них - народні та заслужені художники України, скульптори, керамісти, дизайнери, фотографи, архітектори, майстри народно-прикладного мистецтва.

Арт-проект «СЛІДИ» після Донецька продовжить свою роботу в стінах Маріупольського центру сучасного мистецтва ім.Куінджі, Краматорського художнього музею, галерей мистецтв Харкова, Чернігова, Сєвєродонецька, Луганська і так далі.

До списку новин