загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Калинюк програв суд ветеранам УПА

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Галицький районний суд прийняв рішення про відмову в задоволенні позову Олександра Калинюка щодо скасування ухвали Львівської міськради від 19.03.13 р. №2222 «Про внесення змін до ухвали міської ради від 10.03.2011 № 247», якою передбачено доплати до пенсій ветеранам Української Повстанської Армії та колишнім воїнам Першої Української Дивізії «Галичина» Української Національної Армії у розмірі 1 тис. грн.

Нагадаємо, що Львівська міська рада відповідно до Ухвали Львівської міської ради від 11.04.13р. №2286 «Про статус і соціальний захист ветеранів Української повстанської армії» щомісячно виплачує ветеранам УПА доплату до пенсії в розмірі 1 тис. грн. Окрім того, починаючи з 01.04.13р. відповідно до ухвали №2222 від 19.03.13р. колишні вояки 1-ї Української Дивізії «Галичина» Української Національної Армії отримують від міста доплату до пенсії у розмірі 1 тис. грн.

Станом на початок січня 2014 року на обліку в управлінні соціального захисту перебуває 364 ветерани УПА.

До списку новин