загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вінницькі благодійники відвідали місцевий будинок пристарілих

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

13 січня група добрих ентузіастів, на чолі з вінницькою благодійницею Діаною Мороз, відвідали місцевий будинок пристарілих, який знаходиться по вулиці Хмельницьке шосе, 129.

Збір коштів реалізувався самими благодійниками через знайомих, а також через соцмережу «ВКонтакте». Спільними зусилля були зібрані 254 пляшок бальзаму від болю в суглобах і м'язах, кілька пляшок масажного масла. Все нове, спеціально виготовлене для людей похилого віку у грудні 2013 году. Також кожному мешканцю будинку пристарілих видали теплі шкарпетки і подарункові цукерки з мандаринами. Був доставлений також чай, цукор і сухофрукти.

Добрих благодійників старенькі зустрічала з радістю, а деякі навіть із сльозами щастя, адже, як повідомила організація закладу, будинок для стареньких не фінансується державою вже два роки.

Небайдужих людей, які хочу допомогти стареньким, благодійники просять пожертвувати засоби гігієни: памперси, вологі серветки, спеціальні мазі та пінки для догляду за лежачими хворими. Їх можна привезти безпосередньо до даного закладу, адреса якого ми зазначали вище, або Ж передати через благодійницю Діану Мороз , тел:. (063) 252-10-69.

Юдіна Каріна

До списку новин