загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Школярам Кіровоградщини пропонують вже подумати про пенсію

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

15 січня 2014 року забезпечено проведення Дня Пенсійного фонду України в Долинському районі, а саме: заступником начальника управління Оленою Марковою та головним спеціалістом з виплати пенсій Галиною Кривошеєю проведено зустріч з учнями Навчально-Виховного Комплексу “Долинська гімназія - ЗОШ I- IIIступенів № 3”, та учнями загальноосвітньої школи I-IIIступенів №4.

Заступник начальника управління Олена Маркова та головний спеціаліст з виплати пенсій Галина Кривошея наголосили молоді про необхідність піклуватись про свою старість ще замолоду. І хоча перспектива пенсійного віку видається дітям надзвичайно віддаленою, проте думати про неї потрібно вже сьогодні. Також розповіли про пенсійну систему в Україні, про те, що розмір пенсії залежить від розміру заробітної плати, з якої сплачувались пенсійні внески та страхового стажу. Майбутня пенсія має бути не тільки клопотом держави, а й самого працівника. І якщо людина погоджується, щоб роботодавець офіційно платив мізерні суми за професійно виконану роботу, а решту додав у “конверті”, то сподіватися на гідну пенсію немає підстав.

Зустріч пройшла у формі діалогу в атмосфері доброзичливості. Діти були зацікавлені наданою незвичайною для них інформацією, задавали багато різних питань. Найбільше цікавило дітей хто являється застрахованими особами, яка пенсія буде у тих, хто займається підприємницькою діяльністю, що буде з тими, хто за кордоном, які існують види пенсії, хто може раніше оформитись на пенсію, де і як оформити договір про добровільну участь у системі пенсійного страхування. Молодь цікавилась як правильно оформити трудові відносити з керівниками підприємств з метою запобігання непорозумінь при врахуванні страхового стажу та заробітної плати.

Наприкінці зустрічі було роздано брошури, буклети з роз’ясненнями діючого пенсійного законодавства та надано кваліфіковані, змістовні відповіді на запитання, які цікавили вчителів.

До списку новин