загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рівненські та житомирські художники презентують виставку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Скульптури, гобелени і живопис рівненських та житомирських художників презентують в обласному центрі. Їх спільна експозиція відкриється 22 січня у виставковій залі РООНСХУ.

Це відбуватиметься у рамках культурно-мистецького проекту "Велика Волинь". Окрім творів сучасного мистецтва, відвідувачі виставки побачать і картини інших періодів авторства художників, які також мешкали на цих землях. Ці полотна нині зберігаються у музеях. Натомість їх зображення розміщені на банерах, які є частиною експозиції.

Відвідувачі виставки зможуть не лише ознайомитися із творчістю митців Житомирщини та Рівненщини, а й простежити зв’язок поколінь, пояснила голова обласної організації національної спілки художників України Тетяна Лукашевич.

Загалом в експозиції будуть представлені роботи 45 авторів. Виставку вже бачили у Житомирі. У Рівному вона триватиме упродовж трьох тижнів, - повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

Ольга Піхун

До списку новин